Over ons

natuursbest.nl is een plasticvrije webshop met oog op het milieu! Doordat er veel plastic gebruikt wordt op de wereld is het milieu flink aangetast. Plastic flessen, tassen, bekers, rietjes, bestek en ga zo maar door slingeren in het rond. Elk stukje plastic is er een die het milieu belast.

Daarom geeft natuursbest.nl hoge waarde aan milieuvriendelijkheid! Onze opvulchips zijn biologisch afbreekbaar dus kan gewoon in de gft-container, de producten worden ingepakt in kraftzakken(gemaakt van gerecycled papier) en glazen flessen of potten, i.p.v plastic bubbelfolie gebruiken wij golfkarton, en de verzenddozen hebben het RESY-symbool, Het garandeert de recycling van papier en karton!

Koop u iets bij ons, dan bent u verzekerd van een plasticvrije bestelling en u draagt bij aan het verbeteren van het milieu! Alvast dank daarvoor

Welkom in de natuurlijke wereld van natuursbest.nl! Een nieuwe plasticvrije webshop op het gebied van het maken van je eigen DIY beauty verzorgingsproducten! Jij kiest de ingrediënten en zo weet jij ook zelf wat erin zit en wat niet. lekker zelf thuis aan de slag met 100% pure ingrediënten uit de natuur!

Natuursbest.nl is een onderdeel van All Natural 4 You, een jonge onderneming met het oog op de toekomst!

All Natural 4 You, opgericht in oktober 2017, is een bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten aan de consument.

Ons doel is de consument te laten kennismaken met hoogwaardige natuurlijke verzorgingsproducten en om de consument bewust te maken van het feit dat normale verzorgingsproducten chemicaliën en synthetische geur- en kleurstoffen bevatten. Deze stoffen zijn niet bevordelijk voor onze gezondheid en doen ons meer slecht dan goed.

In natuurlijke verzorgingsproducten zitten van nature aanwezige oliën en planten- en kruidenextracten die wel goed voor ons lichaam zijn. De werking van deze oliën en extracten hebben een positief effect op het lichaam, ongeacht de individualiteit van elk lichaam, de gezondheidsstaat van het lichaam en de stofwisselingsfunctie. Iedereen heeft baad bij de werking van natuurlijke ingrediënten, ongeacht leeftijd, geslacht, type lichaam en andere gezondheidsgerelateerde factoren. Daarom wil All Natural 4 You natuurlijke verzorgingsproducten bereikbaar maken voor de consument zodat u uw lichaam op een veilige manier kan verzorgen.

Daarnaast doen we ons uiterste best om zo veel mogelijk duurzame en milieubewuste producten in het assortiment te nemen. Bij all Natural 4 You vinden wij dat natuurlijke ingrediënten effectiever zijn voor onze gezondheid. Normale producten bevatten vaak chemische ingrediënten die giftig en dus schadelijk zijn voor de gezondheid, maar ook voor het milieu! We weten allemaal dat onze planeet verwoest wordt en dat is de reden dat we dit, voor zover we kunnen redden, moeten stoppen. Zo kunnen wij een goede planeet achterlaten voor de volgende generaties. Onze producten leveren hieraan een goede bijdrage en met jullie samen komen we al een heel eind op weg. Op naar een betere wereld voor iedereen!

Ingrediënten uit de natuur voor natuurzuivere producten. Daarnaast zijn natuurlijke producten niet schadelijk en hebben geen bijwerkingen!

Ervaar zelf de zuiverheid van de natuur en bestel je natuurlijke verzorgingsproducten bij ons, dan dragen we samen een steentje bij aan een betere aarde!