MAROMA natuurlijke gezichtsverzorging

100% natuurlijk, biologisch, vegan, milieuvriendelijk, duurzaam, Fair Trade en dierproefvrij!

 

Op zoek naar natuurlijke gezichtsverzorging die ook nog eens, van verpakking tot het product zelf, milieuvriendelijk wordt geproduceerd? Zoek niet verder en maak kennis met het merk MAROMA!

Maroma is bijzonder gevoelig voor milieukwesties en zet zich in om de natuurlijke hulpbronnen van de planeet te helpen beschermen. Afval wordt sterk geminimaliseerd: onze gebruikte blikken, kartonnen dozen, glasafval en plastic worden gescheiden en voor recycling gegeven aan een bedrijf dat ze maandelijks komt ophalen. Het wasafval van de kaarsen wordt hergebruikt om speciale kaarsen te maken tegen lagere prijzen voor de gemeenschap en andere activiteiten. Er is geen afvalparfum omdat het wordt hergebruikt totdat het op is. Het afvalwater filteren ze met inweekputten voordat het in de grond wordt opgenomen.

De meeste ingrediënten in de producten en verpakkingen van Maroma zijn recyclebaar en van nature overvloedig aanwezig of afkomstig uit hernieuwbare bronnen. Ze zijn constant op zoek naar materialen met een minimale impact op het milieu. De producten van Maroma in ons assortiment zijn vegan en dierproefvrij.

De fabriek van Maroma heeft verlichting op zonne-energie. Het plaatsje Auroville in India is een van de eerste steden die zijn elektriciteitsverbruik volledig compenseert door windenergie van eigen krachtwindmolens die zijn geïnstalleerd door de Auroville-eenheid Varuna aan het net te leveren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.