DIY recept vette huid

DIY recept vette huid

 

Als je een vette huid hebt, heb je iets te enthousiaste talgklieren. Talgklieren zitten in je huid en produceren talg (huidolie). Talg is een vetachtige substantie die je huid afgeeft om je huid te beschermen tegen uitdroging en infecties door bacteriën en schimmels. Je poriën verwijden, vaak onder invloed van hormonen, omdat ze te veel talg aanmaken en de overvloedige talgproductie niet kunnen verwerken. Poriën kunnen verstopt raken met talg en dode huidcellen waardoor mee-eters en puistjes ontstaan.

 

Zoals gezegd ontstaat een vette huid vaak door hormonen (androgenen), maar ook erfelijkheid en een verkeerde leef- of voedingsstijl kunnen de oorzaak van een vette huid zijn.

 

Veel scrubben en agressieve tonics en cleansers gebruiken is vaak het advies bij een vette huid. Een slechter advies kun je niet krijgen! Als je echt iets wilt doen tegen je vette huid moet je je huid eerst tot rust brengen. Je moet dus niet iets tegen je vette huid doen, je moet iets voor je vette huid doen. Wees lief voor je huid en help haar herstellen.

 

Je kunt met onze natuurlijke producten je vette huid drastisch verminderen!

 

Met het DIY recept hieronder maak je zelf een gezichtolie om je probleem drastisch te verminderen! Gebruik de gezichtsolie 2x per dag. 

 

DIY recept vette huid:

 

Gezichtolie:

10ml groene koffie olie

20ml baobab olie

10 druppels Patchouli of lavendel

 

Meng alle ingrediënten in het flesje van 30ml, goed schudden en klaar is je DIY beauty anti-aging gezichtsolie!

 

Gebruik:

Gebruik het 2 - 3x daags en het resultaat mag er zijn!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.